Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Piskótatésztát készítünk tekercshez, amit megtöltünk őszibaracklekvárral. Feltekerjük, majd 1-2 cm vastagságúra vágjuk.
Fogunk egy nagy, félgömb alakú jénai tálat, és fóliával kibéleljük.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Először elkészítjük a kakaós piskótatekercset: 5 tojássárgából, 3 tojásfehérjéből, 5 evőkanál cukorból, 3 evőkanál lisztből, 2 evőkanál keserű kakaóból és kb.
|
|
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tésztához a margarint habosra keverjük a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, pici sóval és a reszelt citromhéjjal.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tésztához valókat gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, és letakarva 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Az egrest megtisztítjuk, azaza bajuszát levágjuk, majd a szemeket megmossuk, jól lecsöpögtetjük.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A gyümölcsöket megmossuk, a cseresznyét kimagozzuk, az egres szárvégét-szakállkáját eltávolítjuk. A kaprot leöblítjük, lerázzuk róla a vizet, szakállkáját lecsipkedjük a szárakról, néhányat félreteszünk a díszítéshez, a többit finomra vágjuk. A citromot gondosan megmossuk, a felét felkarikázzuk.
Hozzávalók:
A rizst a szokásos módon megfőzzük. A tojásokat keményre főzzük. Félreteszünk egy kevés uborkát, tojást, olajbogyót a díszítéshez, a többit apróra vágjuk. A langyosra hűlt rizst lazán összekeverjük a többi hozzávalóval, a tetejét a félretett uborkával, tojással, olajbogyóval díszítjük.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 2 személyre:
A rizst sós vízben készre főzöm és kihűtöm. Apró kockákra vágom a sajtokat, az almát (célszerű kevés citromlével meglocsolni, hogy ne barnuljon meg), a paprikákat kisebb darabokra vágom, a paradicsomokat negyedelem.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A hagyma zöldjét szeleteljük. A hagyma fehér részét olajon üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a rizst, sót, borsot és 2 csésze vízzel felöntjük. 20 percig főzzük. A gombát megtisztítjuk, szeleteljük és a még meleg rizshez adjuk, hűlni hagyjuk.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
1.) Először is melegítsük elő a sütöt 180 fokra légkeverésen.
2.) A cukrot (kristálycukor és vaníliás cukor) keverjük habosra a
tojással, majd adjuk hozzá az egyik joghurtot. Keverjük el egyenletes
krémmé.
3.) Keverjük össze a száraz hozzávalókat. Keverjük a folyékony krémhez a
lisztes keveréket, és dolgozzuk ki csomómentes masszává.
Hozzávalók:
A babapiskótát jól összemorzsoljuk, hozzákeverjük a darált mogyorót, majd az olvasztott margarinnal összegyúrjuk (ha nem áll össze, pici tejet önthetünk hozzá). Egy tortaformát jól kikenünk margarinnal, és belelapogatjuk a masszát.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu