Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Piskótatésztát készítünk tekercshez, amit megtöltünk őszibaracklekvárral. Feltekerjük, majd 1-2 cm vastagságúra vágjuk.
Fogunk egy nagy, félgömb alakú jénai tálat, és fóliával kibéleljük. Körberakjuk a piskótatekercs szeletekkel.
A pudingport a befőtt levével (és ha szükséges, akkor tejjel) megfőzzük.
A piskótatekercseket egy kevés kézmeleg pudinggal leöntjük. Beleszórunk
egy kis kockázott őszibarackot, majd megismételjük a rétegezést a
pudinggal addig, amíg az edény megtelik. A tetejét piskótaszeletekkel
zárjuk. Ráhajtogatjuk a fóliát, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a fóliát kihajtogatjuk, és óvatosan felfordítjuk az edényt.
Így bombaformát kapunk. A fóliát teljesen lehúzzuk a tésztáról,
tortaként szeleteljük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!