Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tésztához a margarint habosra keverjük a
kristálycukorral, a vaníliás cukorral, pici sóval és a reszelt
citromhéjjal. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A lisztet összekeverjük a
sütőporral, és a krémbe vegyítjük.
A tésztát margarinnal kikent, 26 cm átmérőjű, kapcsos tortaformába
simítjuk, és ráhalmozzuk a gyümölcs 2/3 részét. Előmelegített sütőben
175 fokon kb. 1 órát sütjük, majd hűlni hagyjuk.
A tojásfehérjét a citromlével nagyon kemény habbá verjük. Beleszórjuk a
cukrot és a keményítőt. A tortakarimát eltávolítjuk. A habot
felhőszerűen a torta szélére kanalazzuk, majd 15 percre visszatoljuk a
sütőbe.
A díszítéshez az almalekvárt megmelegítjük, beleforgatjuk az egrest, és a
torta közepére halmozzuk, végül meghintjük a szálasra vágott
mandulával.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!