Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A dinnyék héját eltávolítjuk, a húsukat
kimagozzuk, majd apróra összevágjuk. A citromfüvet leöblítjük,
felaprítjuk. A vaníliát kettéhasítjuk, kikaparjuk a pépjét.
A dinnyedarabokat a mézzel, a fahéjjal, a citromfűvel és a vaníliával
összekeverjük, letakarjuk, és 30-40 percre félretesszük.
Hozzávalók 4 személyre:
A dinnyéket kettévágjuk, és kimagozzuk.
Karalábévájóval kis gömböcskéket vágunk mindkettő húsából. Tálba
tesszük, megszórjuk a porcukorral, meglocsoljuk a likőrrel, és kb. 1
órára hűtőbe tesszük.
A joghurtot simára keverjük, hozzáadjuk a citromlevet, a porcukrot, a
gyömbért és jól kikeverjük.
|
|
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A sárgabarackokat megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk, felaprózzuk, azonnal meglocsoljuk a citromlével, hogy meg ne barnuljanak.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu