Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1.) Először is melegítsük elő a sütöt 180 fokra légkeverésen.
2.) A cukrot (kristálycukor és vaníliás cukor) keverjük habosra a
tojással, majd adjuk hozzá az egyik joghurtot. Keverjük el egyenletes
krémmé.
3.) Keverjük össze a száraz hozzávalókat. Keverjük a folyékony krémhez a
lisztes keveréket, és dolgozzuk ki csomómentes masszává. Adjuk a
masszához a maradék joghurtot.
4.) Kanalazzunk a firmák aljára 1-1 evőkanál tésztát, szórjuk meg
felkockázott barackkel, fedjük be masszával, véfül dísznek szórjunk még
néhány szem barackot a tetejére.
5.) Süssük kb. 10-15 percig, amíg barnulni kezd a teteje.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!