Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Először elkészítjük a kakaós
piskótatekercset: 5 tojássárgából, 3 tojásfehérjéből, 5 evőkanál
cukorból, 3 evőkanál lisztből, 2 evőkanál keserű kakaóból és kb. 1
kiskanálnyi sütőporból. Kb. 20 percig sütjük, majd feltekerjük egy
konyharuha segítségével, és hagyjuk kicsit hűlni.
Amikor kihűlt, megkenjük a lekvárral, feltekerjük, majd felszeleteljük kb. 1,5 centis szeletekre.
Egy tálat kibélelünk fóliával, majd és körberakjuk a tekercsekkel, meglocsoljuk a szörppel vagy a forralt konyakmeggyel.
Ezután elkészítjük a pudingot: én az alábbi arányokat szoktam használni
hozzá, de ha nagyobb a tálunk, több krém kell, akkor nyugodtan
elkészíthetjük a tasakon megadott 5-5 deci tejjel is! Amikor elkészült,
ráöntjük a piskótára, ha lehet, úgy, hogy színültig legyen a tál, és
megvárjuk, míg annyira kihűl, hogy hűtőbe tehessük.
Hagyjuk dermedni, majd tálra borítjuk, és úgy szeleteljük, mint a
tortát. Legjobb másnap, de mi általában nem tudjuk kivárni ezt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!