ételrecept Blog: 2013. július

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

minden ami finom hírei - 2013. július

Hozzávalók:

  • A tésztához:
  • 10 dkg kukoricaliszt
  • 15 dkg búzacsírás liszt
  • 3 evőkanál szezámmag
  • 1 dl olívaolaj
  • 0,5 dl víz
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál sütőpor
  • A töltelékhez:
  • 1 cukkini
  • 4-5 db paradicsom
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 10 dkg trappista sajt
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 db tojás
  • 2 dl tej
  • őrölt fehérbors
  • kakukkfű
  • bazsalikom
  • 2-3 gerezd fokhagyma
Elkészítés:

A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és összegyúrjuk, majd egy piteformát kibélelünk vele.

Tovább 

Hozzávalók:

  • 40 dkg cukkinihez
  • 1 tojás
  • 30-35 dkg liszt
  • 1 fej hagyma (lilahagymával finomabb)
  • bors
  • kevés olaj a sütéshez
  • natúr joghurt
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítés:

A cukkiniket meghámozzuk, lereszeljük, majd besózzuk, és állni hagyjuk. 20 perc elteltével kicsavarjuk, hozzáadjuk a tojást, az apróra vágott lilahagymát, sót, borsot és a lisztet.

Forró olajba kanállal lepénykéket szaggatunk, és pirosra sütjük.

A joghurtot összekeverjük az összezúzott fokhagymával.

Tovább 

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre dinszteljük, majd megszórjuk pirospaprikával. A meghámozott, kimagvalt és 1x1 cm-es kockára vágott cukkinit hozzáadjuk a hagymához. A negyedelt paradicsomot és a kicsumázott, szeletelt paprikát is hozzáadjuk.

Tovább 

Hozzávalók:
  • 2-3 doboz konzerv kukorica
  • 2 üveg majonéz
  • legalább 5 csomag friss kapor apróra vágva
  • 15-20 dkg füstölt szalonna apróra vágva
  • cukor
  • bors
Elkészítés:

A kukoricakonzerveket leszűröd, belekevered a majonézt, a friss kaprot, a fűszereket. A szalonnát nagyon apróra vágod, lassan megsütöd, leszűröd, kihűtöd, majd belekevered a kukoricába. Azonnal is nagyon finom, de még jobb, ha legalább 1 napot a hűtőben tartod.

Hozzávalók:
  • 2 személy részére:
  • 2 evőkanál kávé
  • 2 gombóc vanília fagyi
  • 4 kanál Nutella
  • 2 kiskanál porcukor
  • 3 dl szénsavas ásványvíz
Elkészítés:

Keverjük össze a kávét, a szobahőmérsékletű Nutella mogyorókrémet és a cukrot. Majd adjuk hozzá a fagylaltot is és keverjük tovább egy rövid ideig. Töltsük poharakba és ízlés szerint öntsük fel ásványvízzel.
Szívószállal tálaljuk!

Hozzávalók: Elkészítés:

A fagylaltokat széles szájú pohárba tesszük, és ráöntjük a hideg kávét, majd tejszínhabbal díszítjük, és legvégül hozzáadjuk az eperszirupot. Eperrel és citromfű levelekkel díszítjük.

Hozzávalók:

  • 1 teáskanál instant kávé
  • 1-2 teáskanal cukor
  • kevés tej
  • víz
  • jég
Elkészítés:

Az instant belerakod egy magas pohárba. Ha édesen szereted, akkor 2 kanál cukor, ha közepesen, akkor csak 1 kanál kerüljön bele. Hozzáöntesz kb. 2 ujjnyi vizet. Felhabosítod. Majd beleraksz 3-4 jégkockát, és végül felengeded vízzel. Ízlés szerint kevés (!!) tejjel ízesítheted. Szívószállal fogyasztjuk.

Megjegyzés:

Ha nincs frappé készítő mixered, akkor a kávét, a cukrot a kevés vízzel egy shaker-ben felrázod, és utána öntöd bele a pohárba.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu