Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
A 2 tojásból kisebb tepsiben elterítve pár perc alatt kisütöm a piskótát, majd még langyosan, hogy ne töredezzen szét, kiszurkálom a formákat (köröket a rétegek közé, fenyőket a tetejére).
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Megolvasztjuk a vajat, és 25 dkg összetört vagy ledarált
mandulás keksszel összedolgozzuk. Olajjal kikent 22 cm-es formába nyomkodjuk, és 30 percre hűtőbe tesszük.
|
|
Hozzávalók:
a mandarint meghámozom és egyik felét
gerezdekre vágom. A másik felét félbevágom, és a levét kicsavarom. A
tejszínből a habfixálóval kemény habot verek.
a tejet felforralom, beleszórom a búzadarát, a sót és a reszelt
mandarinhéjat.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítés:A káposztát egyszer vízzel felengedjük, és erősen kinyomjuk. A szalonnát szeletben kisütjük, majd kiszedjük. Zsírjára rádobjuk a tepertőt, és jól átforrósítjuk. Hozzáadjuk a káposztát, a sült szalonna szeleteket, sózzuk. Fedő alatt kb. egy óra alatt készre sütjük. Plusz folyadék, zsír nem kell hozzá, mert elég, ami a tepertőből kiolvad.
Hozzávalók 2 személyre:
Egy hőálló tálat kikenek libazsírral. Erre szeletelem a hagymát, majd a megtisztított és kisebb kockára vágott nyers burgonya felét, a káposzta felét és a felkarikázott kolbászt az erőspaprikával.
Hozzávalók:
A csont nélküli tarjába zsebet szúrok,
ugyanúgy mint a dagadóba, de itt nagyon fontos, hogy ne szakadjon át a
hús, mert akkor kifolyik a káposzta leve. A káposztát nem mosom ki, mert
a benne levő savanyú lé fogja a húst átjárva ízesíteni, sózni...
Belehelyezem a káposztát a zsebbe, jó erősen összevarrom a bejáratot.
Hozzávalók:
Összekeverjük a tejfölt, a mustárt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük. Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül pirosra sütjük.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A combokat besózom. A többi hozzávalót összekeverem, és ezzel a szósszal bőven bekenem a húst, legjobb előző este kenni. Tűzhelyen és sütőben is szoktam sütni, fedő alatt. Nem lesz édes, de lehet csökkenteni a méz mennyiségét ízlés szerint.
Megjegyzés:A receptet Bubuka küldte.
Hozzávalók:
A csirkecombokat megsózom (óvatosan a
szalonna miatt), borsozom. A szalonnát felszeletelem kb. 3-4 cm-es
darabokra. A hagymákat megtisztítom, a vöröshagymákat felkarikázom, 1
fej kell a húshoz, a többi a körethez.
Kicsit meglazítom a combok bőrét, és becsúsztatom a szalonnadarabokat,
majd a hagymakarikákat.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu