Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A pontyot megtisztítjuk, megmossuk, fejér, farkát, uszonyait levágjuk. A
halhúst sűrűn beirdaljuk kétujjnyi szeletekre vágjuk, megsózzuk,
letakarjuk, és a hűtőszekrénybe tesszük. A hagymát megtisztítjuk, és
szeletekre vágjuk.
A hal csontjait, a farkát és a fejét fazékba rakjuk, ráöntünk kb. 2
liter vizet és belerakjuk a hagymát.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A darált húst a kakukkfűvel, a rozmaringgal, a majoránnával, a borral összegyúrjuk, sóval, borssal fűszerezzük, és fél órára betesszük a hűtőbe.
|
|
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk, és csíkokra vágjuk, majd finomra ledaráljuk. A hagymát megtisztítjuk, és nagyon apróra összevágjuk, vagy a hús után ledaráljuk. A paradicsomot megmossuk, és szeletekre vágjuk.
Hozzávalók:
A hamburgerzsemléhez az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben. A margarint meglangyosítjuk, majd az egészet összegyúrjuk a lisztel és a sóval.
Hozzávalók:
A marhahúst és a füstölt lapockát felkockázzuk, a hagymákat és a paradicsomot, paprikát szintén.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A babot egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk. Másnap 1 liter vízben feltesszük főni. Sóval, babérlevéllel ízesítjük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a kimosott savanyú káposztát és 5 percig pároljuk.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
Előző este átválogatjuk a babot, megmossuk a csülköt, és külön-külön tálban, mindkettőt beáztatjuk hideg vízbe.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
1 konzerv mexikói zöldségkeverék
burgonya
bors
1 gerezd fokhagyma
csipetnyi koriander
só
olívaolaj
Elkészítés:
Felkockázzuk a csirkemellet, majd olívaolajon puhára, kicsit pirítva
megsütjük. Amikor félig kész a csirkemell, akkor adjuk hozzá a
zöldségkeverékünket. Ízesítjük borssal, 1 gerezd zúzott fokhagymával,
csipetnyi korianderrel, sóval.
A burgonyát meghámozzuk, cikkekre vágjuk és kisütjük.
A zöldséges csirkét a tányér közepére halmozzuk, a sült krumplit napsugarakként köré rendezve tálaljuk.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók
A krémhez
5 cl rum
35 dkg meggybefőtt
10 dkg mogyoró
10 dkg kristálycukor
20 dkg Rama
10 dkg kakaó
10 dkg porcukor
2 dl tej
10 dkg mazsola
A tésztához
12 dkg liszt
12 dkg porcukor
6 tojás
Elkészítés:
Elkészítés
1.Kikent és lisztezett tepsiben 6 tojásból közepesen meleg sütőben piskótalapot sütök. Lisztezett deszkára borítom.
2.A krémhez a tejet a cukorral és a kakaóval folytonos keverés
közben forrásig hevítem.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
2 pohar fott rizs
3+1 dl tej
1,5 dl kokusztej
1 ek vanilia aroma (hazi)
fel pohar nadcukor
marek voros tozegafonya vagy mazsola
1 ek rizsliszt
keves fahej
Elkészítés:
A fott rizst tovabb fozzuk masfel pohar tejjel, amig egeszen puha nem
lesz, hozzaontjuk a kokusztejet, cukrot, a rizsliszttel elkevert tejet(1
dl) vanilia aromat, igy is keverjuk a tuzon, beleszorjuk a tozegafonyat
es poharakba osztjuk, megszorjuk fahejjal es hidegen talaljuk.
A rizslisztet elkeverjuk egy keves tejben es meg egyutt foztem egy kicsit a tobbivel.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu