Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk, és
csíkokra vágjuk, majd finomra ledaráljuk. A hagymát megtisztítjuk, és
nagyon apróra összevágjuk, vagy a hús után ledaráljuk. A paradicsomot
megmossuk, és szeletekre vágjuk. A salátaleveleket megmossuk,
leszárítjuk, és metéltre vágjuk.
A csirkehúshoz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a zsemlemorzsát, az
ételízesítőt, a fokhagymaport, egy tojást, és jól összegyúrjuk. A
masszából négy húspogácsát formázunk. Serpenyőben 1 evőkanál vajat
forrósítunk, és a húspogácsák mindkét oldalát kb. 4-4 perc alatt szép
pirosra sütjük. A serpenyőbe teszünk egy kis kanálnyi vajat, beleütjük a
tojásokat, és tükörtojást sütünk. A zsömléket kettévágjuk, vágott
felüket a maradék vajon kissé megpirítjuk a serpenyőben, rátesszük a
sajtot, a salátaleveleket, a paradicsomkarikákat, a kisütött
húspogácsát, és végül a tojást, majd a zsömle tetejét. Azonnal forrón
tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!