Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A pontyot megtisztítjuk, megmossuk, fejér, farkát, uszonyait levágjuk. A
halhúst sűrűn beirdaljuk kétujjnyi szeletekre vágjuk, megsózzuk,
letakarjuk, és a hűtőszekrénybe tesszük. A hagymát megtisztítjuk, és
szeletekre vágjuk.
A hal csontjait, a farkát és a fejét fazékba rakjuk, ráöntünk kb. 2
liter vizet és belerakjuk a hagymát. A paradicsomot és a paprikát (félbe
vághatjuk) hozzáadjuk, sózzuk, fölforraljuk, majd kis lángon kb. 2 órát
főzzük. Utána az “alaplevet” leszűrjük, átpasszírozzuk, megszórjuk
pirospaprikával, és újra fölforraljuk. Belerakjuk a haldarabokat, végül
kb. 8 perc alatt rázogatva (ha keverjük a halhús összetörhet) megfőzzük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Ünnepi halászlé