Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 pohar fott rizs
3+1 dl tej
1,5 dl kokusztej
1 ek vanilia aroma (hazi)
fel pohar nadcukor
marek voros tozegafonya vagy mazsola
1 ek rizsliszt
keves fahej
Elkészítés:
A fott rizst tovabb fozzuk masfel pohar tejjel, amig egeszen puha nem
lesz, hozzaontjuk a kokusztejet, cukrot, a rizsliszttel elkevert tejet(1
dl) vanilia aromat, igy is keverjuk a tuzon, beleszorjuk a tozegafonyat
es poharakba osztjuk, megszorjuk fahejjal es hidegen talaljuk.
A rizslisztet elkeverjuk egy keves tejben es meg egyutt foztem egy kicsit a tobbivel. Ha tul suru, meg lehet hozzaonteni tejet.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!