Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1. Melegítsd fel a sütőt 175 fokra, vajazd ki a muffin formát, 12 muffin részére.
2. Keverd össze a lisztet, cukrot, sütőport és a sót egy tálban.
3. Egy másik tálban keverd össze az olajat, a tejet, a tojásokat és a mandula aromát.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A hagymát meghámozom, majd vékony karikára szeletelem, és serpenyőben aranybarnára sütöm. Elkeverem a liszttel, a sütőporral és a sóval. Tejjel lágyan felverem a tojásokat, és alaposan hozzádolgozom. A sütőformát kikenem olvasztott vajjal, majd beleadagolom a masszát.
|
|
Hozzávalók:
20 friss tisztított fésűkagyló
20 dkg vaj
8 dkg fehér zsemlemorzsa
4 db fokhagymagerezd
Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt a legalacsonyabb hőfokon. A kagylókról levágjuk a
sötét erezetet, leöblítjük őket, papírtörlővel szárazra töröljük.
Sózzuk, borsozzuk és félretesszük őket.
Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel a vaj felét, szórjuk bele a
morzsát, az apróra vágott fokhagymát és lassú tűznél aranybarnára és
ropogósra pirítjuk.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tésztához:
4 tojássárgája
20 dkg kristálycukor
10 dkg darált dió
1 kk kakaópor
1 dl kávé
1 ek víz
1 kk szódabikarbóna
1 mk sütőpor
20 dkg finomliszt
továbbá 4 tojásfehérje habbá verve 1 csipetnyi sóval
A krémhez:
2 csomag vaníliás pudingpor
20dkg kristálycukor
6 tojásfehérje
6 dl víz/tej
Tetejére:
5 dl habtejszín (növényi tejszín)
2 ek őrölt kávépor
valamint csokireszelék
Elkészítés:
A tésztához való alapanyagokat alaposan kikeverjük, a tojásfehérje hab
kivételével.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
1 banán
4 evőkanál málna
2 dl tej
1 dl joghurt
1 evőkanál juharszirup
Elkészítés:
Az összes hozzávalót tumixgépbe tesszük és alaposan összekeverjük.
Hidegen kínáljuk.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tészta hozzávalóit egy tálba öntöm (liszt, cukor, tojás, vaj és szerecsendió), jól összegyúrom, majd hűtőbe teszem, amíg a krém elkészül.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
1. A tojássárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, ez az elektromos habverővel maximális fokozaton 3-4 perc. A jól megmosott citrom héját belereszeljük, levét pedig, ami kb.
Hozzávalók:
A tojásfehérjéből közepesen lágy habot verünk a cukor felével.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A burgonyát héjában megfőzzük, amikor kihűlt, a tetejét levágjuk, és a belsejét kivájjuk. A burgonyákat sütőtepsibe tesszük. Az apró kockára vágott mozzarellát a jól lecsepegtetett kukoricával, zúzott fokhagymával, apróra vágott tavaszi hagymával összeforgatjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd a burgonyákba töltjük.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
1. A padlizsánt megtisztítjuk, és 2-3 mm-es
szeletekre felvágjuk. Pár órára tegyük szűrőpapírra, hogy a felesleges
nedvességet felszívja.
2. A padlizsánok mindkét oldalát egy serpenyőben az olajon aranyszínűre
sütjük. A szeleteket egy papírtörlővel kibélelt tálra helyezzük, hogy a
felesleges olajat felszívja.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu