Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
20 friss tisztított fésűkagyló
20 dkg vaj
8 dkg fehér zsemlemorzsa
4 db fokhagymagerezd
Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt a legalacsonyabb hőfokon. A kagylókról levágjuk a
sötét erezetet, leöblítjük őket, papírtörlővel szárazra töröljük.
Sózzuk, borsozzuk és félretesszük őket.
Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel a vaj felét, szórjuk bele a
morzsát, az apróra vágott fokhagymát és lassú tűznél aranybarnára és
ropogósra pirítjuk. Papírtörlőben melegen tartjuk. A serpenyőt töröljük
ki.
Két serpenyőre van szükségünk ahhoz, hogy egyszerre készüljenek el a
kagylók. A maradék vajból 4-4 dkg-ot forrósítunk fel mindkét
serpenyőben. A kagylókat közepes lángon 2 percig pirítjuk benne.
Megfordítjuk és még 2 percig pirítjuk, míg puhák nem lesznek.
A tányérra tesszük a kagylókat, megszórjuk a petrezselyemmel elkevert morzsával és citromszeletekkel díszítve tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!