Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tészta hozzávalóit egy tálba öntöm (liszt,
cukor, tojás, vaj és szerecsendió), jól összegyúrom, majd hűtőbe
teszem, amíg a krém elkészül.
A krémhez a mascarponét összekeverem a cukorral, a citromhéjjal, a citromlével, az apróra vágott bazsalikommal és mentával.
A tészta kb. 1/4-1/5 részét félreteszem a pite rácsozásához. A maradék
tésztát a tepsihez mérten kb. 3 mm vastagra nyújtom (lehet
vékonyabbra-vastagabbra, ki hogyan szereti), peremet is illesztek hozzá,
kb. 3 cm magasra. Megkenem a tojásfehérjével, és 180 fokon kb. 20
percet sütöm, vagy legalábbis addig, míg aranybarnára pirul a teteje, de
nem kell megvárni, amíg teljesen barna lesz.
A krémet belesímítom a tésztába, a félretett tésztából pedig rácsokat
készítek rá. Ezt kb. 150 fokon addig sütöm, amíg a rácsok is
megpirulnak.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!