Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
A vajat a cukorral habosra keverjük. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, simára keverjük.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Addig forraljuk a mazsolát a rummal és a vaníliamaggal, amíg kicsit meg nem dagad a gyümölcs.
|
|
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
A habcsókréteghez a tojásfehérjét verni kezdjük a sóval. Ha már tartása van a habnak, apránként hozzáadjuk a cukrot, a keményítőt és az ecetet.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
A sütőt 180 fokra melegítjük, a tortaforma alját sütőpapírral béleljük.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
A tésztához a lisztet, a cukrot, a sót és a sütőport összemorzsoljuk a zsírral.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Megolvasztjuk, majd visszahűtjük a vajat. Villával összetörjük a banánokat. Felolvasztjuk az étcsokoládét.
Előmelegítjük 180 fokra a sütőt. (Légkeverés esetén 160 fok is elég.)
Habosra keverjük a tojásokat a cukorral, beledolgozzuk a vajat és a tejfölt, a banánpépet, majd az étcsokoládét.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Manapság gyakran találkozunk a konfitálással. Magyarországon is nem alaptalanul ismerős a francia konyhából világkarriert befutott konyhatechnikai eljárás. Régebben disznóvágás után húst tartósítottak hasonló módon, zsírban lesütve. Bizonyára sokan emlékeznek még a zsír alól kibányászott hússzeletek omlós, kicsit száraz állagára és remek ízére.
A zsírban való lesütés célja a tartósítás volt,
ennek megfelelően elég sok vizet sütöttek ki a húsból, hogy kevésbé
legyen romlékony.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A kávét a margarinnal és a cukorral felfőzzük. A kekszet darabokra törjük, és a tűzről levett szirupba tesszük, majd beleszórjuk a diót vagy mazsolát ízlés szerint. Egy darab fóliát megszórunk kókuszreszelékkel, és ráhelyezzük a langyos masszát. Őzgerinc formájúra alakítuk.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tészta hozzávalóit összekeverem. Két sütőpapír között kinyújtom, és az összekevert krémmel megtöltöm, majd feltekerem. Tortabevonóval bevonom a tetejét.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A kekszet, a darált diót, a porcukrot, a kakaóport, a cappuccinót és a rumot összedolgozzuk, alufóliára kinyújtjuk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu