Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Megolvasztjuk, majd visszahűtjük a vajat. Villával összetörjük a banánokat. Felolvasztjuk az étcsokoládét.
Előmelegítjük 180 fokra a sütőt. (Légkeverés esetén 160 fok is elég.)
Habosra keverjük a tojásokat a cukorral, beledolgozzuk a vajat és a tejfölt, a banánpépet, majd az étcsokoládét. Elkeverjük benne a sütőporral elegyített lisztet, végül hozzáadjuk a csokoládélencsét.
Kibéleljük a muffinsütőt papírkapszlikkal, 2/3 részig töltjük meg a masszával. A tészta közepébe ribizliszemeket teszünk.
Körülbelül 20-25 perc alatt készre sütjük. Ribizliszemekkel tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!