Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A lazacszeleteket halfűszerrel, óvatosan forgatva kevés olívaolajon átsütjük. Színes rózsaborssal, sóval ízesítjük.
Hozzávalók:
A jénaiba fektetjük a halfiléket, kb. fél dl olívaolajjal megöntözzük. Aprítóba tesszük a száraz zsemlét, a petrezselymet, a citrom reszelt héját és levét, a borsot, a sót és a fokhagymacikkeket, majd morzsára aprítjuk. Hozzáadunk kb.
|
|
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Egy nagy tepsit (pl. gáztepsit) kibélelünk
sütőpapírral. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A
tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük.
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A 6 tojásból piskótát sütünk, még melegen konyharuhába csavarjuk, és ott hagyjuk kihűlni. Amíg a piskóta hűl, elkészítjük a pudingot (ennek hozzávalóit nem írtam a recepthez, mert pudingja válogatja, mihez mennyi cukor és tej kell).
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A piskótalapot csíkokra vágjuk, és barackízzel rétegesen összetöltjük, majd egy őzgerinc formát kibélelünk vele.
A krémhez egy tűzálló edénybe tesszük a tojások sárgáját, a pudingport, a
vaníliás cukrot, a darált mákot és az apróra vágott, kandírozott
narancshéjat.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A kockára vágott csirkemellet az olajjal, a megtisztított, finomra vágott vöröshagymával, a szétnyomott fokhagymával, a jól megmosott lencsével, a paradicsompürével, a fűszerekkel mély lábasba rakjuk, s állandóan kevergetve jól átsütjük.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Egy nagy teflonlábosban vagy -fazékban közepes hőfokon forrósítsuk fel az olajat.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A kuszkuszt az olaj és a vaj keverékén megpirítjuk, hogy szép barna színt kapjon. Ezután a datolyához öntjük, jól összekeverjük. Vizes kézzel pici gombócokat formálunk. Szépen mutat, ha folpack-kal bélelt kis formákba tömjük, és a fólia segítségével vesszük ki az immár guszta kis falatokat. Ropogós, vendégváró édesség.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A pórét megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk. A húst megmossuk, kissé kiverjük, és megszórjuk ételízesítővel.
A pórécsíkokat sós vízben 2 percig blansírozzuk, leszűrjük, hideg vízzel
leöblítjük, alaposan lecsepegtetjük.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Világos rántást készitünk, amikor szép sárga, belerakjuk a majorannát, a finomra vágott hagymát, a sót és a pirospaprikát. Felengedjük a húslével, belerakjuk a kockára vágott burgonyát. Amikor puhára főtt, beletesszük a tejfölt.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu