ételrecept: Marokkói marhapörkölt édesburgonyával, csicseriborsóval és aszalt gyümölccsel

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
  • 1 evőkanl olaj
  • 50 dkg marhafelsál 2x2 cm-es kockákra vágva
  • 1 vöröshagyma, apróra vágva
  • 4 gerezd fokhagyma, öszezúzva
  • 1/2 kiskanál őrölt gyömbér
  • 1/2 kiskanál fahéj
  • 1/2 kiskanál őrölt szerecsendió
  • 1/2 kiskanál őrölt kurkuma
  • 1/2 kiskanál só
  • 1/4 kiskanál feketebors
  • 7,5 dkg aszalt sárgabarack, öszevágva
  • 5 dkg mazsola
  • 2 közepes édesburgonya, meghámozva, vastag szeletekre vágva (helyetesíthető sütőtökkel vagy bébikukoricával)
  • 7,5 dl csirkealaplé
  • 45 dkg konzerv csicseriborsó leöblítve
  • A díszítéshez:
  • zöldhagyma zöldje, vékony csíkokra vágva
  • narancshéj, vékony csíkokra vágva
Elkészítés:

Egy nagy teflonlábosban vagy -fazékban közepes hőfokon forrósítsuk fel az olajat. Apránként adjuk hozzá a húskockákat, és pirítsuk meg őket, majd szedjük át a húst egy tányérra. Tegyük a hagymát a serpenyőbe, és pároljuk puhára, ha szükséges, adjunk hozzá 1 kanál vizet, hogy ne ragadjon le. Adjuk hozzá a fokhagymát, az öszes fűszert, majd pároljuk 1-2 percig. Tegyük bele a sárgabarackot, a mazsolát, az édesburgonyát, a félretett marhahúst, és öntsük rá az alaplevet. Fedjük le, és főzzük addig, amíg a hús megpuhul. Keverjuk hozzá a csicseriborsót, és forraljuk össze.

Címkék: csicseriborsóval és aszalt gyümölccsel marokkói marhapörkölt édesburgonyával

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu