Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A pórét megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk. A húst megmossuk, kissé kiverjük, és megszórjuk ételízesítővel.
A pórécsíkokat sós vízben 2 percig blansírozzuk, leszűrjük, hideg vízzel
leöblítjük, alaposan lecsepegtetjük. A húst kiterítjük, megkenjük a
sajtkrémmel, és ráterítjük a pórécsíkokat. Feltekerjük, és megtűzzüka
hútűvel, vagy a cérnával összekötjük. Felforrósítjuk az olajat, és
körös-körül megpirítjuk benne a hústekercseket. Aláöntjük a bort, a
tejszínt, és felforraljuk. Sóval, borssal ízesítjük, és lefedve kb. 20
perc alatt a húst puhára pároljuk. Ha a levét elforrná, kevés borral
vagy kockából készített erőlevessel pótoljuk. Főtt burgonyával és a pórémártással tálaljuk, amelyhez a hús alatt keletkező szaftot is felhasználjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!