Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A szalonnát felszeletelem, a szeleteket bevagdosom, egy mélyebb (nem műanyag!) edényben mikróban a zsírját (kétszerre) 4-5 perc alatt kisütöm. A zsír egy részét beleteszem egy nagyobb lábasba, és a karikára vágott hagymát félig megsütöm, majd egy tepsiben egyenletesen elrendezem.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, megkenjük mustárral. 2 szelet közé rakjuk a hagyma-, gomba- és
kolbászszeleteket, a szalonnacsíkot, a sajtszeletet, és hústűvel összetűzzük.
A reszelt nyers burgonyából, a tojásból, a lisztből készített,
fokhagymával, petrezselyemmel ízesített masszába forgatjuk, és bő, forró
zsiradékben
kisütjük.
|
|
Hozzávalók:
A karajszeleteket jó vékonyra kiklopfolom,
megsózom, meghintem kurkumával és fahéjjal. Minden szelet közepére
teszek 1 szelet mozzarella sajtot és 3 db jó húsos aszalt szilvát. Batyu
formára hajtom be a széleiket, áttekerek rajtuk 1 szelet szalonnát.
Kisebb tepsibe teszem őket, durvára darált színes borssal megszórom.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A megtisztított, karikákra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk az olajon. Ekkor belerakjuk a fokhagymát, és 1 percig együtt pároljuk. A paradicsomokat meghámozzuk, 4 felé vágjuk, a fazékba tesszük (a hagymákhoz), sóval, borssal ízesítjük.
Hozzávalók:
A csirkemellet kockázzuk apróra, sóval-borssal fűszerezzük, majd pirítsuk aranybarnára az olívaolajon. Ezután hozzáadjuk a felaprított hagymát, a fokhagymagerezdeket, a babérlevelet és a pirospaprikát. Jól elkeverjük, felöntjük a borral, és fedő alatt kb.
Hozzávalók:
Feltesszük forralni a tejet (ami ugye négyszer annyi, mint a rizs), megcukrozzuk (én 2 evőkanállal teszek bele, de ez tényleg annyira változó), valamint beleteszünk egy icipici sót. A citrom és a narancs héját lehetőleg egy darabban (lehet bűvészkedni) késsel levágjuk - a fehér rész nem kell, mert keserű.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A húst 3-4 nappal az elkészítése előtt érdemes bepácolni. Először bekenjük mustárral, megszórjuk őrölt borssal, majd rozsdamentes vagy porcelán edénybe tesszük, és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A felaprított vöröshagymát aranysárgára pirítjuk a felhevített zsíron. Rádobjuk a kockára vágott húst, megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel, a kakukkfűvel, az őrölt köménnyel, a sáfránnyal, a rózsapaprikával, megsózzuk, és felöntjük a vörösborral.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A lapockát csíkokra, a szalonnát, a
meghámozott paradicsomot, a paprikát és a hagymát apró darabokra vágom. A
fokhagymát lereszelem.
A szalonnát addig pirítom, amíg kiolvad a zsírja, majd a zsírján
dinsztelem a hagymát.
Hozzávalók:
A tofut kockára vágjuk, a répákat kis csíkokra. A hagymákat felkockázzuk. A mézből, a balzsamecetből, a mustárból, a szójaszószból, az olajakból és a fűszerekből a hagymával páclét készítünk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu