Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A húst 3-4 nappal az elkészítése előtt
érdemes bepácolni. Először bekenjük mustárral, megszórjuk őrölt borssal,
majd rozsdamentes vagy porcelán edénybe tesszük, és annyi olajat öntünk
rá, hogy ellepje. 1-2 babérlevelet még hozzáadunk, és hűtőbe tesszük.
A zöldséget vékony csíkokra vágjuk, kevés sós vízben puhára főzzük.
Közben a bélszínt is felvágjuk, és egy serpenyőben megpirítjuk. Ha a
zöldség megpuhult, leszűrjük, a levét félretesszük. Hozzáadjuk
bélszínhez a zöldséget, kevés zöldséglevet öntünk hozzá. Hozzáadjuk a
bort, a reszelt citromhéjat, az őrölt borsot és a mustárt. A zöldség
levével, a liszttel és a tejszínnel habarást készítünk. Ezzel sűrítjük a
tokányt, majd citromlével ízesítjük. Spagettivel, penne tésztával vagy
párolt rizzsel kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!