Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A lapockát csíkokra, a szalonnát, a
meghámozott paradicsomot, a paprikát és a hagymát apró darabokra vágom. A
fokhagymát lereszelem.
A szalonnát addig pirítom, amíg kiolvad a zsírja, majd a zsírján
dinsztelem a hagymát. Leveszem a tűzről, megszórom fűszerpaprikával és
belerakom a húst. Összekeverem, beleteszem a fokhagymát, majd ízlés
szerint fűszerezem. Visszateszem a tűzre, hagyom rotyogni, ha szükséges,
kevés vizet öntök alá. Fontos, hogy ne túl sok vizet öntsünk alá, sűrű
legyen a szaftja. Beleteszem a paprikát és a paradicsomot, és lefedve
párolom. Néha megkevergetem, hogy le ne égjen, és egy kevés vizet öntök
alá.
Ha elfőtte a levét, lisztből és tejfölből habarást készítek, ráöntöm, és
még egyszer összeforralom. Ha megpuhult a hús és összefőttek az
alapanyagok, akkor tálalásra kész. Nokedlivel tálalom, de bármilyen
tészta is illik hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!