Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tofut kézzel apróra morzsolom. Ha ezzel megvagyok, megcsinálom a szószt: a fokhagymát (én általában 3 gerezdet teszek bele), paradicsompürét, fűszereket összeturmixolom, majd a paradicsomlével is összeturmixolom az így keletkezet pépet.
Hozzávalók:
A kockákra vágott tofut, a fokhagymát és a szójaszószt összekeverjük és félretesszük. 1-1 sárgarépát és cukkinit apró kockára vágunk.
|
|
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tészta hozzávalóiból gyors mozdulatokkal tésztát gyúrunk, cipót formálunk belőle, és fóliával letakarva fél órára hűtőbe tesszük.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A fenti hozzávalókat géppel kikeverem - aránylag folyékony massza lesz belőle. Ezt beleöntöm a tepsibe, amit általában a sütőkhöz adnak. A tésztát előmelegített sütőben 175 fokon nagyjából 20 percig sütöm.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A vaníliarudakat hosszában kettévágjuk,
belsejüket kikaparjuk, félretesszük. A visszamaradt héjjal felforraljuk a
tejet, majd kicsit lehűtjük.
A tojások sárgáját fém keverőtálba tesszük, habosra keverjük a cukorral,
beletesszük a kikapart vaníliapépet, a citromhéjat, és gyors keverés
mellett beleöntjük a tejbe.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A húst kicsontozzuk, majd kisebb darabokra vágjuk. A megtisztított fokhagymagerezdeket hosszában 4-5 darabba vágjuk, a húsba szúrt nyílásokba dugdossuk. Az egyik rozmaringág leveleit lecsipkedjük és megtűzdeljük vele a húsdarabokat. Lábosba tesszük, sózzuk-borsozzuk, és megforrósított olajon 2-3 percig kevergetve pirítjuk.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A csirkehúslébe teszünk pár gerezd
fokhagymát és kevés rozmaringot, és lassú tűzön omlósra főzzük a nyulat
(házinyúlnál ez majdnem 3 óra is lehet).
Felkockázzuk a szalonnát, zsírjára sütjük. Beletesszük a vékonyra
szeletelt cukkinit és sárgarépát, valamint a negyedelt gombát (kisebb
gombát elég felezni).
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A zsemléket felkockázzuk, és egy tepsiben aranybarnára pirítjuk.
Olajban megkaramellizáljuk a cukrot. Közben feldaraboljuk a hagymát, a sárgarépát, a gyökeret, és a zellert.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók: 10 dkg reszelt füstölt sajt, 2 dl kefir vagy joghurt, 1 kis fej vöröshagyma, 5 dkg füstölt szalonna, 3 evőkanál apróra tört cérnametélt, 1 evőkanál liszt, 2 tyúkhúsleves-kocka, 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor kapor (vagy 1 teáskanál szántott kapor), só és törött fehér bors
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágom, zsírját kisütöm, majd a pörcöt leszűröm. A visszamaradt zsírra rászórom a lisztet, és világos zsemleszínűre pirítom.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók : 1 egész natúr camambert sajt,1 evőkanál liszt,2 evőkanál olívaolaj,3 gerezd fokhagyma,1 zöldségleveskocka,só, bors, petrezselyem,1l hideg víz, pár csepp citromlé,
Leírás : Az olajon megpirítunk egy
gerezd szétnyomkodott fokhagymát, és belekeverjük a lisztet,
felengedjük hideg vízzel, és hozzáadjuk a leveskockát. Amikor forrni
ked , beletesszük az egész sajtot és a 2 gerezd fokhagymát.
A sajt kis idő után ki fog folyni a burkából.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu