Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A karajszeleteket jó vékonyra kiklopfolom,
megsózom, meghintem kurkumával és fahéjjal. Minden szelet közepére
teszek 1 szelet mozzarella sajtot és 3 db jó húsos aszalt szilvát. Batyu
formára hajtom be a széleiket, áttekerek rajtuk 1 szelet szalonnát.
Kisebb tepsibe teszem őket, durvára darált színes borssal megszórom.
Aláöntök egy kevés olajat és egy kevés bort, ez utóbbit az aromája
miatt, majd lefedem alufóliával.
210 C fokra előmelegített sütőben 45 percet sütöm fólia alatt, majd
lehúzom a fóliát, és további 25 perc alatt megpirítom a húsokat.
Krumplipürével tálalom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!