Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
10 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A combokat besózom. A többi hozzávalót összekeverem, és ezzel a szósszal bőven bekenem a húst, legjobb előző este kenni. Tűzhelyen és sütőben is szoktam sütni, fedő alatt. Nem lesz édes, de lehet csökkenteni a méz mennyiségét ízlés szerint.
Megjegyzés:A receptet Bubuka küldte.
Hozzávalók:
A csirkecombokat megsózom (óvatosan a
szalonna miatt), borsozom. A szalonnát felszeletelem kb. 3-4 cm-es
darabokra. A hagymákat megtisztítom, a vöröshagymákat felkarikázom, 1
fej kell a húshoz, a többi a körethez.
Kicsit meglazítom a combok bőrét, és becsúsztatom a szalonnadarabokat,
majd a hagymakarikákat.
|
|
10 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A csülköt megtisztítjuk, megmossuk. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A sárgarépát lereszeljük, a póréhagyma fehér részét vékony karikákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, beleszúrunk egy szegfűszeget.
10 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Hideg vízben feltesszük főni a csülköt a
babérlevéllel, a borókabogyóval és a fokhagymával. Addig főzzük, míg a
csontjáról könnyen lejön a csülökhús.
Ha megfőtt, a csülökből a csontot kivesszük, és a húst 4 részre vágjuk, hűlni hagyjuk.
10 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A szárazbabot és a csülköt (külön-külön) előző este annyi hideg vízbe beáztatjuk, hogy jól ellepje.
Másnap a babot feltesszük főni egy nagy fazékba a füstölt csülökkel és a
fűszerekkel.
10 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
A megtisztított pontyot bevagdaljuk, majd bedörzsöljük ételízesítővel, borssal és finomra vágott bazsalikommal.
Az előkészített halat a margarinnal kikent tűzálló tálba tesszük. Közben
a tejfölt a tojással, liszttel, zúzott fokhagymával, almaecettel,
pirospaprikával, borssal és kevés ételízesítővel simára keverjük,
hozzáadjuk a babérlevelet, és az egészet a pontyra terítjük.
Hozzávalók:
A halszeleteket sóval, borssal behintjük, és egy lapos edénybe fektetjük. A megtisztított vöröshagymát vékony karikákra, a petrezselymet finomra vágjuk, és mindkettő felét a hal tetejére tesszük.
10 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A zöldségeket megtisztítjuk és megmossuk. A zellert, a sárgarépa felét,
és a cukkínit nagyon vékonyra összevágjuk, félretesszük.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tojássárgáját addig keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, amíg sűrű krémet nem kapunk. Ekkor az üstöt gőz fölé helyezzük és tovább folytatjuk a keverést. Felöntjük a borral, citromlével és -héjjal ízesítjük. Állandó keverés mellett addig főzzük, amíg habos nem lesz.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A csirkemellfiléket vajon hirtelen kisütjük mindkét oldalán, majd jénai tálba lerakjuk egymás mellé. A dijoni mustárt kikeverjük a tejföllel és fehérborral, sóval, fehér borssal megszórjuk, hozzákeverjük a reszelt sajtot. Ezt a keveréket az elősütött csirkefilére öntjük. Az edényt lefedjük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu