Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A csirkecombokat megsózom (óvatosan a
szalonna miatt), borsozom. A szalonnát felszeletelem kb. 3-4 cm-es
darabokra. A hagymákat megtisztítom, a vöröshagymákat felkarikázom, 1
fej kell a húshoz, a többi a körethez.
Kicsit meglazítom a combok bőrét, és becsúsztatom a szalonnadarabokat,
majd a hagymakarikákat. Visszaigazítom a bőrt, és megszóróm a
kakukkfűvel. Sütőzacskóba teszem, beledobom a fokhagymagerezdeket, ha
maradt ki szalonna és vöröshagyma, azt is a zacskóba teszem.
200 fokos sütőbe tolom, és kb. 40 perc alatt szépen megpárolodik a comb.
Ezután megvágom a sütőzacskót, és ropogosra sütöm a csirkét.
Amíg a hús párolodik, elkészítem a köretet. A cukkinit megmosom, majd
felvágom hasábokra. Egy serpenyőben 2 evőkanál olajon üvegesre párolom a
hagymát, majd ráöntöm a cukkinihasábokat. Lassú tűznél fedő alatt kb. 5
percig párolom, majd ráöntöm a húslevest, sózom, borsozom és meghintem
pirospaprikával. Visszateszem a fedőt, és még kb. 10 percig párolom.
Ezután leveszem a fedőt, és addig forralom, amíg a lé elpárolog.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A receptet Kriell küldte. Köszönjük!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!