Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A csülköt megtisztítjuk, megmossuk. A
zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A sárgarépát lereszeljük, a
póréhagyma fehér részét vékony karikákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk,
beleszúrunk egy szegfűszeget. A petrezselymet leöblítjük, és csomóba
kötjük.
A bort lábasba öntjük, hozzáöntünk két dl vizet, beletesszük a
sárgarépát, a póréhagymát, a hagymát, a fahéjat, a babérlevelet,
megsózzuk és borsozzuk, majd kb. 20 percig forraljuk. Beletesszük a
csülköt, és többször megforgatva a lében, lefedve, gyöngyöző forrással
főzzük. A csülköt kivesszük, lecsepegtetjük, és szárazra töröljük. A
sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A narancsok levét
kinyomjuk, hozzáadjuk a borecetet, a mézet, összetörjük a másik
szegfűszeget, és a narancsléhez adjuk. Összekeverjük. Tűzálló tálba
tesszük a csülköt, megkenjük a mézes lével. A sütőben gyakori
locsolgatás mellett kb. 1 óra hosszat sütjük. A csülköt előmelegített
tálra tesszük, és burgonyapürével, ízlés szerint pikáns gyümölcs
kompótokkal kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!