Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A szárazbabot és a csülköt (külön-külön) előző este annyi hideg vízbe beáztatjuk, hogy jól ellepje.
Másnap a babot feltesszük főni egy nagy fazékba a füstölt csülökkel és a
fűszerekkel. Mikor félig megpuhult a csülök, beletesszük felkarikázva
zöldségeket, egészben az egyik fej vöröshagymát, a paprikát és a
paradicsomot, valamint a csokorba kötött zellerleveleket, készre főzzük.
A legvégén tesszük bele a tárkonyt, amivel jól összeforraljuk.
Amikor minden puhára főtt, rántást készítünk, sok-sok fokhagymával és a
másik fej vöröshagymával, ezzel a levest berántjuk, készre forraljuk.
(Mielőtt berántjuk, eltávolítjuk belőle az egészben lévő hagymát, paprikát, paradicsomot és a zellerlevélcsokrot).
Tálalás előtt a csülköt egészben kiemeljük a levesből, kicsontozva,
szeletelve tálra helyezzük, mindenki kedvére válogathat belőle
soványabb, zsírosabb, esetleg bőrös szeletet a tányérjába. A
csülökszeletekre merjük rá a forró levest, amit tejföllel ízesíthetünk,
mellé vékony szeletekre vágott lilahagymát, tárkonyecetet és burgonyás
pogácsát kínálunk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!