Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
A szalonnát csíkokra, a paprikákat karikára, a hagymákat apróra vágom, a paradicsomot szeletelem.
Egy serpenyőbe beleteszem a hagymákat és a rizst, öntök rá olajat, s éjszakára a hűvös kamrába teszem.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A hagymákat félbevágom, majd a feleket négybe. A füstölt sonkát csíkokra, majd félbevágom. A fokhagymát darabolom. A paprikát hosszában csíkokra, a cseresznyepaprikát négybe, a csípős zöldpaprikát hosszában háromba, majd négybe vágom.
|
|
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A hagymát finomra vágom, és az olajban megdinsztelem. A cukkinit kb. 1*1 cm-s kockákra aprítom, és megforgatom, erős tűzön pirítom a hagymán pár percig. Megsózom, ízlés szerint fűszerezem, és lefedve, a tüzet mérsékelve félpuhára párolom. Ekkor kerül bele a meghámozott, felkockázott paradicsom, amivel készre főzöm.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Az őszibarackbefőttet leszűrjük. A levével
felöntjük a darabolt tököt, és még annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje.
Feltesszük főni (kb. 40perc).
A leszűrt őszibarackot összedaraboljuk, majd a megfőtt, leszűrt tökkel
összeturmixoljuk. Lábasba öntjük, hozzáadjuk a cukrot, a dzsemfixet és 2
teáskanál citromsavat.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Az érett őszibarackot meghámozzuk, felszeleteljük, a szedret lecsumázzuk és összeturmixoljuk, majd a gyümölcsöket feltesszük főni a cukorral, és hozzáadjuk a zseléfixet. 5 percig nagy lángon forraljuk, leszedjük a habját, és tisztára mosott üvegekbe töltjük, tetejére egy csipet szalicilt szórunk, majd 5 percre fejre fordítjuk az üvegeket.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Megmossuk a barackot, negyedekre vágjuk, kimagozzuk.
Megpirítjuk száraz serpenyőben a mandulát és a fenyőmagot, és összeforgatjuk a barackkal.
A gyömbért megpucoljuk, szeletekre vágjuk. A cukrot 1 liter vízzel, a
citromsavval és a fűszerekkel feltesszük főni, és kellemesen savanykás
szirupot főzünk belőle.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tojások sárgáját összekeverjük a cukorral,
hozzáadjuk a mascarponét, a vaníliarúd belsejét, a joghurtot és az
erdei gyümölcsöket.
A kávéba belekeverjük a rumot. A babapiskótákat a kávéba mártjuk, és egy
réteget a tál aljára fektetünk.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A gyümölcsöket megtisztítjuk, felaprózzuk, a barnulásra hajlamosakat meghintjük citromlével, lazán összekeverjük, majd lecsepegtetjük (mélyhűtött, szobahőmérsékleten felengedett gyümölcsöt, befőttet is használhatunk, az a fontos, hogy ne áztassa el a krémet!).
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A piskótát elkészítjük: felverjük a
tojásfehérjét a cukorral és a hideg vízzel, majd hozzáadjuk a lisztet, a
tojás sárgáját és a sütőport. 26 cm-es kerek formába öntjük, és kb. 50
percig sütjük.
A tejszínt felverjük a zselatin fix-szel, a tojásokat szétválasztjuk, a
sárgáját kikeverjük habosra, majd hozzáadjuk a natúr sajtkrémet.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A csicseriborsót pürévé törjük. Minden hozzávalót egyenletesen lágy masszává dolgozunk, majd lapos fasírtokat formálunk belőle.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu