Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Megmossuk a barackot, negyedekre vágjuk, kimagozzuk.
Megpirítjuk száraz serpenyőben a mandulát és a fenyőmagot, és összeforgatjuk a barackkal.
A gyömbért megpucoljuk, szeletekre vágjuk. A cukrot 1 liter vízzel, a
citromsavval és a fűszerekkel feltesszük főni, és kellemesen savanykás
szirupot főzünk belőle.
A dunsztosüvegeket forrásban lévő vízben 4-5 percre megmártjuk a
tetejükkel együtt (azért, hogy az üvegek sterilizálódjanak, a tetők
belső gumigyűrűje megpuhuljon).
A mandulás barackot betöltjük az üvegekbe, és a forró szirupot rámerjük,
lezárjuk, és visszatesszük a forró vízbe. 45 percig dunsztoljuk, majd
hideg vizet csorgatunk rá, amíg 35 fok alá hűl.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!