Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A gyümölcsöket megtisztítjuk, felaprózzuk, a
barnulásra hajlamosakat meghintjük citromlével, lazán összekeverjük,
majd lecsepegtetjük (mélyhűtött, szobahőmérsékleten felengedett
gyümölcsöt, befőttet is használhatunk, az a fontos, hogy ne áztassa el a
krémet!).
A mascarpone sajtkrémet habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás
cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgájákat. A tejszínt a
habfixálóval kemény habbá verjük, és több részletben a tojáskrémbe
forgatjuk (egy kicsit híg lesz, nem baj!). Lehetőleg olyan
piskótalap-csomagot vásárolunk, amelyben vegyesen van fehér és kakaós. A
piskótalapok felével kibélelünk egy négyszögletes üvegtálat,
meglocsoljuk a likőr felével, majd megkenjük a krém felével, és
belenyomkodjuk a gyümölcs felét. Beborítjuk a maradék piskótalapokkal,
meglocsoljuk a maradék likőrrel, elsimítjuk rajta a maradék krémet,
végül változatosan kirakjuk a maradék gyümölccsel. Lazán ráfektetett, de
pontosan illesztett alufóliával lefedjük a tálat, és legalább 6 órára/1
éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük. Tálalásig hidegen tartjuk, majd
kb.6x6 cm-es kockákra vágjuk, és a citromfűlevelekkel díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!