Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A piskótát elkészítjük: felverjük a
tojásfehérjét a cukorral és a hideg vízzel, majd hozzáadjuk a lisztet, a
tojás sárgáját és a sütőport. 26 cm-es kerek formába öntjük, és kb. 50
percig sütjük.
A tejszínt felverjük a zselatin fix-szel, a tojásokat szétválasztjuk, a
sárgáját kikeverjük habosra, majd hozzáadjuk a natúr sajtkrémet. A
tojásfehérjét felverjük kemény habbá. Ezeket az anyagokat összekeverjük.
A piskótára először a fagyasztott málnát tesszük rá, majd jön a
tejszínes krém, a végén a tetejét megszórjuk kakaóporral. Néhány órát
pihentetjük, majd tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!