Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 50 dkg. csirkecomb (2 db kettévágva), 60 dkg sütőtök, 4 gerezd fokhagyma, 4 dkg margarin, 1 dl tejszín, só, bors, 1 szál rozmaring.
A csirkecombokat lebőrözzük, besózzuk, és margarinon mindkét oldalukon hirtelen megpirítjuk. Megszórjuk borssal, hozzáadjuk a fokhagymát, és aláöntünk fél deci vizet. Fedő alatt puhára pároljuk, pirosra sütjük.
A sütőtököt 2x2 cm-es kockákra vágjuk és kevés margarinon fedő alatt sóval, borssal, rozmaringgal puhára pároljuk.
Hozzávalók 4 személyre: 1 tasak Maggi Tejszínes Gombás Ragu Fix, 2 db Maggi Tyúkhúsleveskocka, 40 dkg filézett csirkemell,
15 dkg sárgarépa. 15 dkg karfiol, 10 dkg zöldborsó, 15 dkg vegyes gomba: laska és csiperke, 1 fej vöröshagyma, 1 pohár tejföl, szűrt citromlé, kevés friss petrezselyem, 1 dl étolaj
Elkészítése: A finomra aprított vöröshagymát előhevített olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a megmosott, kockákra vágott csirkehúst, s együtt pirítjuk tovább.
|
|
Ha gyors vacsorára van szükség, íme, egy finom vacsora recept. Hozzávalók: 60 dkg csiperkegomba, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd foghagyma, 1 csokor rozmaring, 40 dkg paradicsom, 2 kanál Oliva olaj, 0,5 dl víz, 40 dkg burgonya, só, bors, ételízesítő.
A gombát a burgonyát megtisztítjuk és felkockázzuk. A vöröshagymát és a foghagymát is feldaraboljuk, a rozmaringot megmossuk és felaprítjuk.
A paradicsomot is felkockázzuk.
Egy serpenyőben az Oliva olajat felhevítjük, majd a gombát megpirítjuk, hozzáadjuk a vöröshagymát, a foghagymát, a rozmaringot, a burgonyát, sózzuk, borsozzuk, és egy rövid ideig együtt pirítjuk.
Hozzávalók:
A 3 tojás sárgáját habosra verjük, a fehérjét pedig kemény habbá. A fél bögre lisztet, a fél bögre kristálycukrot, a 2 joghurtot és a sütőport összekeverjük. Ehhez a sütőporos krémhez hozzáadjuk a 3 tojás sárgáját, majd 3 evőkanál kakaót, 2 evőkanál mézet és a felvert tojásfehérjét.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tésztához a lisztet összegyúrjuk a vajjal, a cukorral, a tojássárgájával, egy csipet sóval és a citromhéjjal.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tésztához kézi vagy gépi habverővel habosra keverjük a puha zsiradékot és a porcukrot, majd folyamatos keverés mellett egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Ezután fakanállal beledolgozzuk a sütőporral elkevert lisztet.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
A lisztbe beletesszük a sót, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a vizet. Egy órát állni hagyjuk. Pihentetés után hozzáadjuk az olajat. 2-3 mm vastagságú lepényeket készítünk, mindkét oldalát serpenyőben jól megsütjük. Elkészités után megkenjük fokhagymával, majd sajttal, paradicsommal, párolt zöldségekkel fogyaszthatjuk.
Hozzávalók:
A hozzávalókat összekeverem egy tálban, a tejet és a vizet meglangyosítom, hozzáadom. Robotgéppel először lassú fokozaton összekeverem, majd a legnagyobb fokozaton 15 percig dagasztom. A kelttészta állagánál kicsit keményebbnek kell lennie.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A darált húst a fűszerekkel, tojással, konyakkal és a zsemlemorzsával jól összegyúrjuk. 3 cm átmérőjű golyócskákat formázunk belőle, és forró olajban szépen megsütjük.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A zöldségeket megtisztítjuk és megmossuk. A zellert, a sárgarépa felét,
és a cukkínit nagyon vékonyra összevágjuk, félretesszük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu