Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 1 személyre:
Vágd nagyon apróra a fokhagymát és a meghámozott gyömbért, kevés olajon pirítsd meg. Tedd hozzá a felkockázott paradicsomot (a magos részt is), sózd, borsozd (én fehérborsot használok). Főzd sűrűre a levet, és csak a végén tedd bele a bazsalikomot vagy az oregánót. Az elkészült szószt öntsd a kifőtt, leszűrt tésztára.
Hozzávalók 4 személyre:
A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük, vékonyra kiklopfoljuk, és sózzuk, borsozzuk. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, apróra vágjuk. Az erdei gombát megtisztítjuk, megmossuk. Néhány szép gombát félreteszünk a mártáshoz, a többit apróra vágjuk.
|
|
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A borjúcombot szeletekre vágjuk, kiverjük, besózzuk. A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, és – egy kis adagot félretéve – vajban megpároljuk. Amikor elkészült, megsózzuk, megborsozzuk, s a tojással és két-három kanál tejföllel jól elvegyítjük, a szeletekre kenjük, azokat összegöngyöljük, fogvájóval vagy fonallal megerősítve fedő alatt vajban megpároljuk.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A húst megmossuk, szárazra töröljük. Az ananászt lecsepegtetjük.
Minden hússzeletre 1-1 bacon- és sajtszeletet fektetünk. Az ananász
felét szétosztjuk a húson, a többit félretesszük. A húst feltekerjük, és
összetűzzük. Felforrósítjuk az olajat, és a tekercseket körös-körül
megpirítjuk benne.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Az almalét a borral, a cukorral, a vaníliarúd kikapart belsejével és a rozmaringággal felforraljuk, a meghámozott és felkockázott birsalmát belefőzzük úgy, hogy maradjon kissé roppanós a végén. Hozzáadjuk a narancshéját. Hagyhatjuk így is, darabosan, de le is turmixolhatjuk. Forrón kínáljuk.
Megjegyzés:Játszhatunk még egy kicsit, variálhatjuk a birsalmapuncsot.
Hozzávalók:
A birsalmákat megpucolom, kicsumázom éles késsel, darabokra vágom, majd a darabokat zöldségreszelőn áttolom.
Egy edénybe beleteszem a reszelt almát és minden hozzávalót (a mandula
kivételével), majd közepes lángon 40 percig rotyogtatom kevergetem.
A mandulát forró vízben pár percig állni hagyom, majd hideg vízzel lehűtöm, így könnyel leválasztható a héja.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A csirkét feldarabolom, sózom, borsozom. A birsalmát meghámozom, cikkekre vágom.
Egy tepsibe beteszem a csirkedarabokat és a birsalmát, kevés olajjal és a
citrom levével meglocsolom, valamint a birsalmát is megsózom és
borsozom.
A krumplit körömkefével megmosom, egyenként alufóliába csomagolom.
Előmelegített sütőbe alulra beteszem a krumplikat, a tepsire alufóliát
teszek és azt is beteszem a sütőbe.
Hozzávalók:
A csokoládét, a cukrot és a margarint felolvasztottam mikróban 350 fokon 3 perc alatt (készíthetitek vízfürdő felett is, de úgy kissé macerásabb). Belereszeltem a narancs héját és belenyomtam a levét.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A cukrot a liszttel, a sütőporral, a sóval és a kakaóporral összekeverem. A muffinformát kikenem, a sütőt előmelegítem 180 fokra. A tojást robotgéppel habosra verem, hozzáadom a tejet és az olajat, alaposan összedolgozom, majd hozzáadom a lisztes keveréket, és ezzel is összekeverem, végül a tört csokoládét.
Hozzávalók:
Összekeverjük a száraz, majd egy másik tálban a nedves hozzávalókat, és végül a két anyagot is összekeverjük. A muffinsütőbe teszünk egy keveset a masszából, majd elosztjuk bele a mazsolával kevert krémtúrót, végül befedjük a megmaradt masszával.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu