Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
A májat megmossuk, megtisztítjuk, és egy éjszakára tejbe áztatjuk.
Másnap a húst apró darabokra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát
megpucoljuk és felszeleteljük.
Hozzávalók:
A megtisztított burgonyát vágjuk nagyobb darabokra, sós vízben főzzük puhára, szűrjük le, és forrón törjük pépesre. Amikor kihűlt, keverjük bele a tojásokat, és szórjuk rá a lisztet meg kevés sót és borsot.
|
|
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A paszternákot és a sárgarépát megtisztítjuk és feldaraboljuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk, és 2 dkg forró zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, és rövid ideig együtt pároljuk.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítés:A tepsit olajjal megkenjük. Az edénybe terítjük a savanyú káposztát. Ha valaki nem kedveli a savanyú ízt, a káposztát kissé kinyomhatja, hogy kevesebb leve legyen. Az oldalast bordánként szétvágjuk, és a káposztán elrendezzük. Kevés vizet öntünk alá. A fokhagymát rászeleteljük az ételre, borsozzuk, ha kell, sózzuk. Alufóliával letakarjuk, és előmelegített, 200 fokos sütőben sütjük.
Hozzávalók:
Az oldalasokat bedörzsöljük sóval és borssal. Beletesszük a fazékba, felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Hozzáadjuk a babérlevelet, a hagymát, a
fokhagymát és az ételízesítőt, majd addig főzzük, míg a csontról le nem tudjuk szedni a húst.
Ezután szép sorban beletesszük egy tepsibe, és kevés olajon szép pirosra sütjük.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A pác hozzávalóit összekeverem, jól átforgatom benne az egyben hagyott oldalast. Tepsibe teszem, aláöntök 1 pohár vizet, és ha maradt a pácléből, azt is ráöntöm. Fóliával letekarom, és 200 fokon 1 órát sütöm. A fóliát levéve pirosra sütöm.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 6 személyre:
A krumplit meghámozzuk, karikára vágjuk. A szalonnaszeleteket feldaraboljuk, az egyik felét a tál aljára rakjuk. A hagymát hosszú szeletekre vágjuk, és ennek a felét a szalonnára tesszük. Ezután következnek a krumplikarikák, majd 1 sor kolbászkarika és tojás. Sózzuk, ízesítjük, és a tetejére jöhet a tejföl.
Hozzávalók:
Egy közepes tepsit kiolajozunk, megszórjuk zsemlemorzsával. A meghámozott és karikára vágott főtt burgonya felét elterítjük a tepsiben. Megsózzuk, az egyik fej hagymát karikákra vágva elosztjuk rajta, a tetejére a szeletekre vágott tök felét tesszük.
Hozzávalók:
Héjában a krumplit, rózsáira szedve a brokkolit, valaminta tojásokat külön-külön sós vízben megfőzöm. A krumplit még melegen hámozom.
12 éve | Takács Nóra | 0 hozzászólás
Ittjartam.hu: vendéglő értékelések és szállás vélemények egy weboldalon. Szeretnéd megtudni, hogy melyik hotelben ildomos elmenned, milyen étkezdébe nem érdemes vacsorázni? Honlapunkon olyan szuverén látogatók értékeléseit aggregáltuk teneked, amelyek okán egyszerűen elkerülheted a kellemetlenségeket. A turisztikában végtelenül lényeges hogy megfelelő szintű szolgáltatásban legyen részed, de nagyon nehéz megelőzően meghatározni, hogy a tökéletesnek vélt vendéglátónál, vagy szálláshelyen valóban azt nyújtják, amit vársz.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu