Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A májat megmossuk, megtisztítjuk, és egy éjszakára tejbe áztatjuk.
Másnap a húst apró darabokra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát
megpucoljuk és felszeleteljük. A májból kiveszünk 2-3 darabot, és
medvehagymába tekerjük, félretesszük. Ezután a húst, a májat, a
lilahagymát, a fokhagymát, a tejszínt, a tojást és a sót egy edénybe
tesszük és pürésítjük. Ízlés szerint borsozzuk. A tálat kivajazzuk és
kibéleljük sütőpapírral. A májas keverék felét beleöntjük, majd
beletesszük a medvehagymába csomagolt májat, végül ráöntjük a maradék
keveréket.
Alufóliával lefedjük a tálat, majd vízfürdőben 160 fokon 1,5 órán keresztül sütjük.
A céklát kockára vágjuk. Egy serpenyőben mézet karamellizálunk,
rátesszük a céklát, és együtt sütjük 2-3 percig. Ízlés szerint sózzuk.
A paszeternákot megtisztítjuk és felszeleteljük, majd a tejben
megfőzzük. Amikor megfőtt, pürésítjük, és annyi tejet adunk hozzá, hogy
krémes állagú legyen. Ízlés szerint sózzuk.
A pástétomot a mézes céklával és a peszternákpürével tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!