Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A megtisztított burgonyát vágjuk nagyobb
darabokra, sós vízben főzzük puhára, szűrjük le, és forrón törjük
pépesre. Amikor kihűlt, keverjük bele a tojásokat, és szórjuk rá a
lisztet meg kevés sót és borsot. Gyúrjuk egynemű masszává, és
pihentessük 30 percig.
A töltelékhez az olvasztott vajban pároljuk roppanósra a vékonyan
felkarikázott paszternákot, sárgarépát és a csíkokra vágott pritamint,
majd szórjuk bele a felszeletelt póréhagymát. Fűszerezzük sóval,
borssal, egy csokor aprított petrezselyemmel. Adjuk hozzá a felütött
tojásokat, és addig süssük, míg a tojás megkocsonyásodik. A burgonyás
tésztát osszuk kétfelé, lisztezett deszkán nyújtsuk fél centi vastagra,
majd egyenletesen osszuk el rajtuk a tojásos zöldséget, és szorosan
tekerjük fel. Csavarjuk konyharuhába, a végüket kössük össze, és
forrásban lévő sós vízben főzzük 35-40 percig. Amikor kész, forrón
forgassuk a maradék petrezselyembe, szeleteljük ujjnyi vastagra, és
fektessük tányérra. Simára kevert tejfölt kínáljunk mellé.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!