Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A rizst bő sós vízben félig megfőzzük. A sertéshúst és a füstölt húst kétszer jól átdaráljuk, hozzákeverjük a félig főtt rizst s az előzőleg paprikakrémmel összehabart tojást. A meghámozott karalábékat kivájjuk, megtöltjük a rizses hússal, tűzálló tála rakjuk, melléjük tesszük a kivájt darabokat és a megtisztított, metéltre vágott zsenge karalábéleveleket.
Hozzávalók:
A töltelékhez az apróra vágott hagymát pároljuk üvegesre, tegyük rá a darált húst, és forgassuk át kicsit. Amikor a hús kifehéredett, adjuk hozzá a feketeborsot, a sót, a pirospaprikát és a rizst. Öntsünk alá kevés vizet, és hagyjuk pár percig még a tűzön, közben dolgozzuk össze.
|
|
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A vöröshagymákat megpucoljuk, és a közepét karalábévájóval kivájjuk. A kivájt hagymadarabok felét kockára vágjuk. A gombákat megtisztítjuk, a 8 nagy gomba szárát kihegyezzük. A darabkákat és a 25 dkg gombát összevágunk apró kockára, majd olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a ledarált pulyka combot, és megpirítjuk.
Hozzávalók:
A tésztához a puha margarint a többi hozzávalóval gyorsan összedolgozom, és egy sütőpapírral alul kibélelt kapcsos kerek 26 cm-es formába nyomkodom.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A kekszet, a vajat és a cukrot egy tálban dolgozzuk össze, és egy kanál segítségével simítsuk tortaformába, majd tegyük hűtőbe. Keverjük ki a túrót, a citrom héjat, a vaníliás cukrot meg a porcukrot, és lazítsuk a tejszínhabbal. Töltsük a formába, és 2 órára tegyük hűtőbe.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A hat tojásból elkészítjük a piskótát, kihűlve kettévágjuk. A krémhez a 3 tojássárgát, 5 dkg cukrot, 1 csomag vaníliás cukrot, 2 dkg lisztet elhabarjuk, majd a 2 dl tejjel simára keverjük, megfőzzük, hagyjuk kihűlni.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A combokat félbevágjuk, besózzuk. A lisztet kis tányéron összekeverjük a pirospaprikával, borssal, majd a húsdarabokat megforgatjuk a fűszeres lisztben. Jénaiba rakjuk egymás mellé. A tejfölben elkeverjük az olajat, fokhagymát, a reszelt sajtot, kevés sót és a megmaradt paprikás lisztet.
A túrót a tojással és az apróra vágott
zöldfűszerekkel, sóval elkeverem. A combokon a bőrt fellazítom, és a
fűszeres túrót a bőr alá töltöm. Tepsibe teszem, kicsi sót vagy
fűszerkeveréket szórok rá. Lefedem alufóliával, és szép pirosra sütöm.
Krumplival és salátával tálalom.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A combokat megtisztítjuk, megmossuk, befűszerezzük, majd tepsibe helyezzük bőrükkel lefelé. Letakarjuk alufóliával, és 30 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, megfordítjuk a combokat, és megpirítjuk. Ezután ráöntjük a tejföllel elkevert tejszínt, visszatoljuk a sütőbe, amíg összeforr, ezután rászórjuk a reszelt sajtot, és ezt már csak ráolvasztjuk.
11 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Kevés olajon az apróra vágott fokhagymát és a felaprózott tarját, valamint a levétől lecsepegtetett
gombát megpirítjuk. Felöntjük vízzel, azután beletesszük a leveskockákat. Felforraljuk.
Forrás után tejszínes habarással besűrítjük, és megszórjuk petrezselyemmel a leves tetejét.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu