Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A töltelékhez az apróra vágott hagymát
pároljuk üvegesre, tegyük rá a darált húst, és forgassuk át kicsit.
Amikor a hús kifehéredett, adjuk hozzá a feketeborsot, a sót, a
pirospaprikát és a rizst. Öntsünk alá kevés vizet, és hagyjuk pár percig
még a tűzön, közben dolgozzuk össze. Ha összeállt, vegyük le a tűzről,
és hagyjuk langyosra hűlni.
A paprikát csumázzuk ki, a paradicsomnak vágjuk le a tetejét úgy, hogy
ki tudjuk belezni és meg tudjuk tölteni. A langyos töltelékkel töltsük
meg a paradicsomokat és paprikákat. A töltött zöldségeket helyezzük
jénai tálba úgy, hogy azok szorosan legyenek, és a paprikákból ne
szóródhasson ki a töltelék. Öntsünk alá kevés vizet, hogy a paprikákat
egyharmadig ellepje. Szórjuk az edénybe a paradicsomból kiszedett,
levágott részeket is. Tegyük a sütőbe, és süssük majdnem készre.
Alaposan keverjük össze a kefirt a tojásokkal, öntsük a már majdnem kész ételre, és süssük még pár percig.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!