Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tésztához a puha margarint a többi
hozzávalóval gyorsan összedolgozom, és egy sütőpapírral alul kibélelt
kapcsos kerek 26 cm-es formába nyomkodom. Előmelegítem a sütőt 180 C
fokra, és ebben 10 percig elősütöm a tésztát.
A túrótöltelékhez a tojásokat szétválasztom, a fehérjét kevés cukorral
kemény habbá verem. Egy másik nagyobb tálban a többi hozzávalót keverem
össze, végül ebbe forgatom bele a fehérjehabot is.
Az elősütött tésztát kiveszem a sütőből, azonnal rákenem a sárgabarack
lekvárt. Ezt követi a túrókrém fele, amit szépen elsimítok rajta.
Körkörösen rákanalazom a meggylekvárt, és erre óvatosan kanalazom a
megmaradt túrókrémet úgy, hogy elfedje a meggyes részeket.
Visszatolom a sütőbe, és 180 C fokon 70 percet sütöm. Ha megsült, a
karimát lefejtem róla, és csak teljes kihűlés után szeletelem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!