Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
A darált húst összekeverem egy fél fej apróra vágott hagymával, lereszelt fokhagymával, zsemlemorzsával, tojással és az apróra vágott petrezselyemmel. Sóval, borssal és a tárkonnyal ízesítem, majd kis golyókat formázok belőle.
Hozzávalók:
Már a hozzávalókból is látszik, hogy ízlés szerint variálható.
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a tárkonyt
(intenzív íze és illata van, én fél csomagot szoktam). Most már együtt
pirul a hagymánk és a tárkonyunk.
|
|
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Az almát megtisztítjuk, negyedekre vágjuk, kicsumázzuk és lereszeljük. A
citromot megmossuk, felét karikára vágjuk, a másik fél levét kinyomjuk.
Hozzáadjuk az almához a sajtkrémet, a tejszínt, a citrom levét, sót, és
habosra kikeverjük. A kenyeret kettévágjuk, rákenjük a krémet,
citromkarikával díszítjük.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A salátaleveleket leöblítjük, megszárítjuk. A kenyereket megkenjük majonézzel.
A bacon szalonnát zsiradék nélkül ropogósra sütjük egy serpenyőben.
Kiszedjük, a serpenyőbe ütjük a tojást, és 2-3 percig sütjük. Sóval,
borssal ízesítjük. Az egyik kenyérre rakjuk a salátát, a szalonnát,
tükörtojást és a sonkát.
Hozzávalók 4 személyre:
A sajtot villával összetörjük, a szalámit néhány szelet kivételével és az uborkát nagyon apróra összevágjuk.
A sajtot, a szalámit, az uborkát összekeverjük. Beletesszük a joghurtot,
a tejszínt, néhány csepp tabascot, megsózzuk és jól kikeverjük.
Hozzávalók:
Elkeverjük a margarint a 10 dkg cukorral, a vaníliás cukorral, a citrom héjával, a 2 tojással és a sütőporral elvegyített liszttel. A tepsist kikenjük margarinnal, meghintjük zsemlemorzsával, és beleöntjük a tésztát.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
1. Sütöpapírral kibélelünk egy tepsit. A vajat kikavarjuk a
cukorral,vaníliás cukorral és a tojással. A lisztet összevegyítjük a
sütőporral, fokozatosan beledolgozzuk a vajkrémbe.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A megmosott, lecsurgatott kelkáposztalevelekből vágjuk ki a vastag ereket, szeljük fel vékony metéltre, sózzuk meg.
Keverjük simára a tojásokat a liszttel és a sörrel, adjuk hozzá a
fűszereket, a petrezselymet, a reszelt sajtot és a gyengén kinyomkodott
kelt.
Hozzávalók:
1.) A hagymákat finomra aprítjuk. A vajat felforrósítjuk, és lassú tűzön üvegesre pároljuk benne a hagymákat.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A káposztát, a sárgarépát és a hagymát megtisztítjuk, az uborkát, a paprikát megmossuk. Majd káposztagyalun az összes zöldségfélét legyaluljuk, összekeverjük a többi hozzávalóval, és 5 l-es befőttes üvegbe vagy műanyag vödörbe töltjük. A tetejét letakarjuk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu