Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1.) A hagymákat finomra aprítjuk. A vajat
felforrósítjuk, és lassú tűzön üvegesre pároljuk benne a hagymákat.
Hozzászitáljuk a lisztet, kicsit megfuttatjuk benne, de nem hagyjuk
megbarnulni.
2.) Állandó keverés mellett lassan hozzáöntjük a levest, és 5-10 percig
főzzük. A levest átszűrjük egy másik fazékba, és újra felforraljuk.
Forrás után csökkentjük a lángot, majd belekeverjük a tejszínt a
levesbe. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.
3.) Hozzáadjuk a reszelt és ömlesztett sajtokat, felforraljuk, majd ismét csökkentjük a lángot.
4.) A levesbetéthez a petrezselymet megmossuk és finomra metéljük.
Fehérkenyérből pogácsaszaggatóval kerek szeletkéket vágunk ki, és
meglocsoljuk sörrel.
5.) Serpenyőben a forró vajon aranybarnára sütjük a pogácsák mindkét oldalát.
6.) Előmelegített tányérokban tálaljuk a levest, rajta a pogácsákkal, amelyeket megszórunk petrezselyemmel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Citromos csirkeleves
Tejszínes Gombaleves
Selymes karfiolkrémleves bazsalikommal és parmezánnal
Pikáns sajtleves