Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A hússzeleteket megmossuk, szárazra
töröljük, vékonyra kiklopfoljuk, és sózzuk, borsozzuk. A hagymát
megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, apróra
vágjuk. Az erdei gombát megtisztítjuk, megmossuk. Néhány szép gombát
félreteszünk a mártáshoz, a többit apróra vágjuk.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, a gombát,
és kevergetve megpirítjuk, majd megszórjuk a petrezselyemmel, és
kihűtjük. A kolbász tölteléket kinyomjuk a bőréből, elosztjuk a
hússzeleteken, rátesszük a gombát, összetekerjük, és konyhai cérnával
batyukat kötünk belőlük, hogy sütés közben ne essenek szét. Nagyobb
serpenyőben felforrósítjuk a margarint, a húscsomagok minden oldalát
hirtelen aranybarnára sütjük, kb. 2 dl vizet öntünk alá, lefedjük, és
lassú tűzön kb. 25 perc alatt megpároljuk. Amikor megpuhult kiszedjük,
levesszük a cérnát, és melegen tartjuk. A gombát beletesszük a
visszamaradt pecsenyelébe, kb. 5 perc alatt megpároljuk, majd levesszük a
tűzről, és a tejszínnel összekeverjük. A húst szeletelve, a
gombamártással és főtt rizzsel tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Töltött fogoly
Medvesajtos ananászos csirke
Sült pulyka fahéjas sült almával
Fahéjas pulyka