Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A húst megmossuk, szárazra töröljük. Az ananászt lecsepegtetjük.
Minden hússzeletre 1-1 bacon- és sajtszeletet fektetünk. Az ananász
felét szétosztjuk a húson, a többit félretesszük. A húst feltekerjük, és
összetűzzük. Felforrósítjuk az olajat, és a tekercseket körös-körül
megpirítjuk benne. Aláöntünk 2,5 dl vizet, felforraljuk, és beledobjuk a
húsleveskockát. Fedő alatt lassú tűzön kb. 45 percig pároljuk.
Kivesszük a tekercseket, és melegen tartjuk. A visszamaradt levet
átszűrjük, és vízzel fél literre kiegészítjük. Rászórjuk az ételsűrítőt,
és felforraljuk. Belekeverjük a maradék ananászt, és a tejszínnel
finomítjuk. Sóval, őrölt fehér borssal fűszerezzük. A hústűt
eltávolítjuk a húsból. A tekercset a szósszal tálaljuk. Párolt brokkolit
és burgonyarösztit kínálhatunk mellé.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Töltött fogoly
Medvesajtos ananászos csirke
Sült pulyka fahéjas sült almával
Fahéjas pulyka