Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy hőálló tálat kikenek libazsírral. Erre
szeletelem a hagymát, majd a megtisztított és kisebb kockára vágott
nyers burgonya felét, a káposzta felét és a felkarikázott kolbászt az
erőspaprikával.
Sózom, borsozom, őrölt köménnyel és őrölt babérlevéllel is meghintem.
Ezután a kockára vágott krumpli másik fele következik, a maradék savanyú
káposztával.
Erre helyezem a csontjáról lefejtett csirkemellet, amit sóval, borssal,
kakukkfűvel és majoránnával ízesítettem. Az egészet szalonnaszeletekkel
fedem.
A sütőt előmelegítem 200 C fokra, a tálat alufóliával szorosan beborítom, és 1,5 órát sütöm.
Ezután kiveszem, az alufóliát leveszem, és rákenem a nagy pohár tejfölt,
amiben 1 tojást elkevertem. Ezzel további 15 percet sütöm, és az étel
elkészült.
Nem kell alá semmilyen folyadék, mert a savanyú káposztában van elég
nedvesség, de ha van időnk a burgonyát előfőzhetjük. Természetesen
tarjával, csülökkel vagy bármilyen más húsfélével is elkészíthető.
A receptet és a fotót Ekesandi küldte. Köszönjük!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!