Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A 2 tojásból kisebb tepsiben elterítve pár
perc alatt kisütöm a piskótát, majd még langyosan, hogy ne töredezzen
szét, kiszurkálom a formákat (köröket a rétegek közé, fenyőket a
tetejére). A fenyőket olvasztott csokival megkenem és dekorcukorral
megszórom.
Ennél a krémnél kevés cukrot használtam fel, hogy az ízeket érezzük, ne a
cukrot. A tejszínt 2 kanál porcukorral és a habfixálóval kemény habbá
verem, mehet a hűtőbe. Egy nagyobb tálban a mascarponét, a narancshéjat,
a cukrokat, pici rummal, a zselatinfix felével és 1 mandarin kifacsart
levével géppel jól kikeverem. (1 mandarint meghagyok díszítéshez.)
Összekeverem a már felvert tejszínhabbal, és mehet a hűtőbe.
A gránátalmából kikanalazom a magokat, és a mandaringerezdeket is óvatosan megpucolom a hártyától.
Egy másik tálba facsarom a megmaradt 3 nagy mandarin levét, hozzákeverem
a zselatinfixnek másik felét, és mehet a hűtőbe dermedni.
Poharakba rétegetem a krémet, a gyümölcsöt, a piskótakarikákat, a mandarinzselét, a tetejét pedig a piskótafenyőkkel díszítem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!