Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A rizst 8 dl vízben feltesszük főni. Belemorzsoljuk a húsleveskockát. Megforrósított margarinon megpirítjuk a lisztet és a levest berántjuk. Sóval, borssal ízesítjük. A tejfölben elkeverjük a tojássárgáját és a levesbe keverjük,majd azonnal lehúzzuk a tűzről és tovább keverjük.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A húst leöblítjük, apró kockákra vágjuk. A
hagymát meghámozzuk, finomra aprítjuk. A zöldpaprikát megmossuk,
kicsumázzuk, felkarikázzuk. A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk,
apróra vágjuk.
Felforrósítunk 4 evőkanál olajat, és megfonnyasztjuk benne a hagymát,
rádobjuk a húst, erős tűzön fehéredésig pirítjuk.
|
|
Hozzávalók:
Egy vízzel öblített rozsdamentes vastagabb aljú edényben a tejet tűzre tesszük. Amikor már majdnem forr, beleöntjük az előzetesen jól megmosott rizst (én nem szoktam előre duzzasztani a rizst vízben, csak annyi víz kerül bele, ami a mosás során rajta marad - így is megfő), pici sót és a vajat.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók 4 személyre:
A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, húsát kis darabokra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, összevagdaljuk. A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
A csirkemájat tisztítás után nagyon apróra
felaprítjuk (szinte pépesre). A vajat vagy margarint felolvasztjuk,
beletesszük a májat és az apróra vágott fokhagymát. Állandó kevergetés
mellett megpároljuk (kb. 10 perc). Botmixerrel pépesítjük, végül sózzuk
és jól megborsozzuk.
Jó étvágyat mindenkinek!
Hozzávalók 4 személyre:
A szószhoz megpucoljuk a zöldségeket, és apróra daraboljuk őket. Egy edényben, vagy egy magasabb falú serpenyőben felhevítünk egy kis vajat, és megdinszteljük benne a curryvel jó alaposan megfűszerezett zöldséget, 5 perc után felöntjük a zöldséglével, felforraljuk, majd kb.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tikka pác hozzávalóit jól összekeverjük, a csirkefalatokkal összeforgatjuk, és mehet 1 éjszakára a hűtőbe.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Beáztatom a borsót 3-4 órára, majd vízben felforralom.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A lisztből, az áttört túróból, az áttört burgonyából, a margarinból és a tojásból közepesen kemény tésztát gyúrunk. Fél órát pihentetjük, majd 3 mm vastag tésztát nyújtunk belőle. Először 12 cm széles csíkokra, majd ezeket egyenlő oldalú háromszögekre vágjuk.
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A tésztához az élesztőt felfuttatjuk, közben a lisztben elmorzsoljuk a margarint, majd ha felfutott az élesztő, a margarinos liszthez adjuk a többi hozzávalókkal együtt.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu