Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A húst leöblítjük, apró kockákra vágjuk. A
hagymát meghámozzuk, finomra aprítjuk. A zöldpaprikát megmossuk,
kicsumázzuk, felkarikázzuk. A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk,
apróra vágjuk.
Felforrósítunk 4 evőkanál olajat, és megfonnyasztjuk benne a hagymát,
rádobjuk a húst, erős tűzön fehéredésig pirítjuk. Megszórjuk a
pirospaprikával, ízlés szerint sóval, és saját levében, fedő alatt 20
percig főzzük. Hozzáadjuk a zöldpaprikát és a paradicsomot, és az
egészet további 20-25 percig pároljuk, azaz pörköltet készítünk. A sütőt
előmelegítjük 200 °C-ra (gázsütő 3. fokozat) A rizst megmossuk,
lecsepegtetjük. A maradék 2 evőkanál olajat felforrósítjuk, rádobjuk a
rizst, 2-3 percig pirítjuk. A rizst a húshoz adjuk, felöntjük 5 dl forró
vízzel, egy kevés sót adunk hozzá, összekeverjük, felforraljuk, és
áttesszük egy csinos tűzálló tálba (ebben fogjuk tálalni). Lefedjük, és a
forró sütőben az egészet puhára pároljuk (20 perc), félidőben egyszer
megkeverjük, és többet nem! Néhány paprika- és paradicsomszelettel,
vágott petrezselyemmel díszíthetjük, azonnal tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!