Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
A zöldségeket megtisztítjuk és megmossuk. A karalábét, sárgarépát és az újhagymát kb. 3 cm hosszú, vékony hasábokra vágjuk. Egy lábosban felhevítjük az olajat, beletesszük a zöldségeket, sózzuk, megszórjuk a zöldpetrezselyemmel és félpuhára pároljuk, vízzel felöntjük, majd felforraljuk.
Hozzávalók:
Az olajon megfonnyasztom az aprított vöröshagymát, rádobom az apróra kockázott burgonyát, felengedem a 8 dl meleg vízzel. Míg felforr, addig a medvehagymát megmosom, és vastag szárától megtisztítom.
|
|
Internetes ételrendelés az országunk összes tartományán: Falatozz.hu. Pizza, haburger és egyebek országszerte. Amennyiben vidéken tartózkodik ebben az esetben a lakhelyed szerinti városban, ha Budapesten akkor kerületek szerint is böngészhetsz. Amennyiben oldalunkon rendeled meg ételed, ebben az esetben mostanság egy kiváló tábla gépet nyerhetsz minden hónapban. Ne hagy ki az alkalmat, érdemes körülnézni és rendelni! Pizzák, hamburgerek, magyaros ételek és különlegességek szintúgy megtalálhatók a kínálatunkban.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A szikkadt kalácsot felkockázom. A tejet és a tejszínt felteszem forrni, de csak addig forralom, míg a széle gyöngyözni kezd. A tojásokat habosra keverem a cukorral, és folyamatos keverés mellett hozzáöntöm a tejes tejszínt. Ebbe forgatom bele a kalácskockákat, és ezután kivajazott tálba teszem.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A kenyérszeleteket – miután héjukat levágtuk – átlósan kettéhasítjuk; először vajjal, majd lekvárral megkenjük mindegyiket.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A sütőt előmelegítjük 170 fokra. A tojássárgáját a cukorral habosra verjük, majd hozzáöntjük a felmelegített tejet, és belemártjuk a szeletekre vágott kalácsot. Egy kikent, zsemlemorzsával megszórt sütőformában egymásra rétegezzük a beáztatott kalácsot, a lecsepegtetett meggyet és a lekvárt, majd 15 percig elősütjük.
Hozzávalók:
1 sertésdagadó
2 sárgarépa
2 fehérrépa
1 kisebb zeller
2 tojás
1/4 kg máj
só
bors
olívaolaj
20 dkg csiperkegomba
Elkészítés:
A dagadót felszúrjuk óvatosan (ha nem tudjuk megcsinálni, kérjük meg a hentest!).
A zöldségeket egészen apró, 1-3 mm-es kockákra vágjuk. A májat is felvágjuk minél apróbbra.
A zöldségeket és a májat megpároljuk-pirítjuk az olívaolajon, sózzuk, borsozzuk.
A májas zöldséget kihűtjük, hozzákeverjük a tojásokat.
Megtöltjük a dagadót, a végét lezárjuk egy hústűvel.
Sűrűn locsolgatva készre sütjük.
Kb.
Hozzávalók:
50 dkg zellergumó
2 evőkanál citromlé
1 evőkanál cukor
4 db alma
1 dl majonéz
1 evőkanál fehérbor
3 evőkanál tejszín
5 dkg dióbél
10 dkg fekete szőlő
ízlés szerint só
Elkészítés:
A megtisztított zellergumókat lereszelem, megsózom, megcukrozom és
citromlével meglocsolom. Fél óráig hogy a zeller megpuhuljon állni
hagyom. A meghámozott kicsumázott almát is legyalulom és összekeverem a
zellerrel.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
1 ürücomb
15 dkg füstölt szalonna
fokhagyma
só
Elkészítés:
A faggyútól megtisztított ürücombot leforrázzuk,15 perc múlva kivesszük a
vízből és füstölt szalonnával sűrün megtüzeljük.Ritkásan vékonyra szelt
fokhagymát is dugdosunk bele és megsózzuk.1 óra állás után kevés vízet
aláöntve sütőbe tesszük.Forgatás és gyakori locsolgatás mellett
megsütjük.Felszeleteljük és salátával körítjük.Hidegen is fogyxasztható.
12 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
8 főtt tojás
20 dkg natúr krémsajt ( egy kicsi maradjon a díszítéshez)
só
őrölt bors
1 kk mustár
4 közepes paradicsom
Elkészítés:
A főtt tojások aljából egy vékonyabb, a tetejéből egy vastagabb lapot
levágunk. Ahonnan a vastagabbat vágtuk, onnan kiszedjük a tojássárgáját.
A tojássárgákat összekeverjük a krémsajttal, a fűszerekkel és a mustárral. Visszatöltjük a tojásba.
A paradicsomokat félbevágjuk, belsejüket kikaparjuk és a tojásokra borítjuk.
A tetejét a megmaradt krémsajttal díszítjük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu